A specifikációban szereplő adatok 1 kapszulára vonatkoznak.
A hagyományos “fehér” fokhagymából, fermentálással készül. A folyamat során heteken keresztül tartják a zöldséget magas hőmérsékleten, 60%-os páratartalomba zárva. Ennek hatására a gumó megfeketedik, a kellemetlen szagért felelős allicin tartalma eltűnik, antioxidáns tartalma megtízszereződik, kalciumtartalma pedig meghétszereződik. Ezáltal a készítmény a fokhagyma összes a szervezetünket jótékonyan befolyásoló tulajdonságával rendelkezik, csak sokkal erőteljesebben.
A fokhagyma gerezdjeiben olyan alkotórészek találhatók, mint a garlicin és a scordinin, amelyek a baktériumok szaporodását hivatottak meggátolni. A fekete fokhagyma tartalmaz A, B1, B2, B6, C-vitaminokat, ásványi anyagokat, flavonoidokat és peptid származékokat.
Megelőzésként 1 db kapszula naponta, probléma esetén 2x1 db kapszula, étkezés előtt, bő folyadékkal lenyelve.
 |
Több, mint 120.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló. :) |
 |
Rövid szállítási idő. A rendelések 97%-át
2-3 munkanapon belül teljesítjük.
|
 |
Termék cseréje, gyors és rugalmas ügyintézéssel.
Pár napon belül is akár.
|
 |
Ügyfélszolgálat minden H-P 8-16 óráig.
E-mailekre nagyon gyors válasz.
|