Tusolószékek, szoba wc-k, magasítók

Az otthonápolás eszközeinek széles választéka.

Az otthoni ápolásra szoruló betegek ellátása igen nehéz feladat! Ezen kategóriában megtalálhatóak, az ehhez szükséges eszközök. Termékkínálatunkban szerepelnek ezen kívűl inkontinenciai termékek ,melyek megkönnyítik az ágyhoz kötött betegek ellátását.


335termék
 

Tusolószékek, szoba wc-k és magasítók olyan praktikus kiegészítők, melyek a fürdőszobákban előkelő helyet foglalnak el. A tusolószékek segítenek azoknak az embereknek, akiknek nehezebb a zuhanyzás - idősebbeknek vagy mozgáskorlátozottaknak -, hogy biztonságban és kényelemben tudják elvégezni ezt a mindennapi tevékenységet. Ezek a székek általában erős anyagokból készülnek, mint például az alumínium, és rendelkeznek antibakteriális tulajdonságokkal, ami megakadályozza a baktériumok és a penész megtelepedését.

A szoba wc-k akkor jönnek jól, ha a fürdőszobánkban kicsi az alapterület, és nincs elegendő hely, hogy külön álló WC-t helyezzünk el. Ezek a wc-k általában falra szerelhetők és ehhez a típushoz általában mosdó is tartozik. Egyes modellek nagyon dekoratívak és elegánsak, így tökéletesek lehetnek egy modern fürdőszobába.

A magasítók szintén hasznos kiegészítők, mert segítenek az idősebbeknek, hogy könnyebben használják a wc-t, mivel ennél a típusnál a WC kerül magasabbra állításra, mint az általános WC-knél. A magasítók általában könnyen felszerelhetőek és eltávolíthatóak, így igazán sokoldalúak. A praktikus és elegáns megjelenésüknek köszönhetően megtalálhatóak számos modern fürdőszobában.

Összefoglalva, a tusolószékek, szoba wc-k és magasítók ideális lehetőséget nyújtanak az öregeknek és mozgáskorlátozottaknak, hogy biztonságban lehessenek a fürdőszobában, miközben a dekoratív és modern kialakításuk miatt kellemes kiegészítői lehetnek a fürdőszobának.