A csipkebogyó az egyik legismertebb és legnépszerűbb immunstimuláló szer, C-vitamin tartalma 10-szer nagyobb, mint a citromé. Értékes hatóanyagainak köszönhetően a csipkebogyó hozzájárul egészségünk megőrzéséhez: a C-vitamin fokozza a szervezet ellenállóképességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus hatást fejtenek ki, a pektinek pedig hozzájárulnak az emésztés megfelelő működéséhez. Egyes kutatások kimutatták, hogy a csipkebogyó termése aktivizálja a porcképződésért és kollagén képződésért felelős gént a szervezetünkben.
A magőrlemények fogyasztásával a növényekben található vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és más, értékes hatóanyagok természetes formában jutnak a szervezetünkbe, s hatékonyabban járulnak hozzá egészségünk megőrzéséhez. A szőlmaglisztet fogyaszthatjuk joghurttal, gyümölcslével keverve, íze kellemes, savanykás. Sütemények készítéséhez is ajánljuk: keverhetjük (max kb 20%-ban) linzerek, piték tésztájához. Felhasználhatjuk turmixok és müzlik készítéséhez. Színezéshez és ízesítéshez egyaránt alkalmazható. Gluténmentes termék.
100% zsírtalanított csipkebogyó magliszt
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 1070 kJ/260 kcal
- Zsír: 6,04 g
- - ebből telített zsírsavak: 1,71 g
- Szénhidrát: 14,54 g
- - ebből cukrok: 3,26 g
- Fehérje: 9,75 g
- Só: <0,03 g
- E-vitamin: 11,26 mg
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Forgalmazó: Virgin Oil Press Kft.
 |
Több, mint 120.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló. :) |
 |
Rövid szállítási idő. A rendelések 97%-át
2-3 munkanapon belül teljesítjük.
|
 |
Termék cseréje, gyors és rugalmas ügyintézéssel.
Pár napon belül is akár.
|
 |
Ügyfélszolgálat minden H-P 8-16 óráig.
E-mailekre nagyon gyors válasz.
|