El go elektromos moped 3 kerekű (rokkantkocsi)

Az EL-GO típusú moped „B” -osztályba sorolt, azaz megfelelően kompakt és irányítható moped, amely alkalmas egyes belső terekben való használatra és képes egyes külső akadályok leküzdésére is.
Termékünk segítségével nagyobb távolságot tehet meg, mint a hagyományos kerekesszékkel. Kis méreténél fogva mozgékony, ezért a lakásban és azon kívül, hosszabb távon is kényelmes közlekedési lehetőséget biztosít. A kényelmes be- és kiszállás érdekében a szék ülése kifordítható, kartámaszai felhajthatók. A kezelőszervek működtetéséhez mindkét karra szükség van, ezért alsóvégtag sérülteknek, vagy nehezen járóknak ajánljuk. A biztonságos közlekedést biztosító elemek: akkumulátorról működő első világítás, első és hátsó irányjelző lámpák, automatikus motorfék, hangjelző.

Az EL-GO moped mozgáskorlátozottak közlekedésére szolgáló, önerejéből 10 km/óra sebességgel gyorsabban haladni nem képes, gépi meghajtású kerekesszéknek minősül. Az ilyen eszközzel közlekedő személy közúton gyalogosnak minősül, rá a KRESZ gyalogosra vonatkozó szabályai vonatkoznak!
Műszaki adatok:
Beülőszélesség: 45-62 cm között fokozatmentesen állítható
Padlómagasság: 4,8 cm
Maximális sebesség: 8 km/h
Kapaszkodó képesség: 15%
Max. járdaszegély: 7,8 cm
Fordulókör sugara: 108 cm
Önsúlya: 77 kg
Terhelhetőség: 135 kg , ebből a kosáré 15kg
Egy feltöltéssel (a terepviszonyoktól és a terheléstől függően) kb. 40 km-t tud megtenni.
Méretei (H*SZ*M): 130,5*61*99 cm
Akkumulátor: 2db 12 V. A termék OEP támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! Indikáció: Olyan önálló életvitelt folytató, műlábbal és ortézissel is tartós kültéri járásra képtelen mozgáskorlátozott személy részére, aki más módon önerőből, biztonságosan, az esetleges akadályokat legyőzve a mindennapi életvitelhez szükséges távolságot megtenni képtelen.
Szakképesítési követelmény:
fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás szakképesítéssel rendelkező szakorvos, rehabilitációra alkalmas rendelési helyen, ahol az eszköz kipróbálása és betanítása biztosított (gyógytornász vagy ergoterapeuta jelenléte biztosított).
Nincs raktáron
Választható típus
614 140 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
Nincs
Gyártó:
EL GO
Választható típus:
3 KEREKŰ
Cikkszám:
SAL012350
Tömeg:
77 kg/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek