NÖVESSZ EGÉSZ ÉVBEN FRISS ZÖLDEKET A KONYHÁDBAN!
A kicsírázott cékla (beta vulgaris conditiva) csírája vékony, vöröses-fehéres színű, kis hozamú, jellegzetessége, hogy a magház része kemény marad, nem puhul meg és nem válik le a csíráról a csíráztatás során. Fogyasztásra a mag nem alkalmas, csupán a csírája.
MIÉRT JÓ CSÍRÁT ENNI?
- Vegán fehérjeforrás
- Koncentrált tápanyagokat tartalmaz
- Magas vitamintartalommal bír
- Rostban gazdag csemege
TUDNIVALÓK A CÉKLA CSÍRÁZTATÁSÁRÓL:
- Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
- Csírázási idő: 8-10 nap. Fontos, hogy a nap folyamán a magvak ne álljanak vízben.
- Öblítés: Naponta kétszer.
A termék tartalmazhat kisebb darabokat a növény szárából, az előkészítés, áztatás során ezeket javasoljuk eltávolítani. Nyomokban glutént és szezámmagot tartalmazhat.
 |
Több, mint 120.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló. :) |
 |
Rövid szállítási idő. A rendelések 97%-át
2-3 munkanapon belül teljesítjük.
|
 |
Termék cseréje, gyors és rugalmas ügyintézéssel.
Pár napon belül is akár.
|
 |
Ügyfélszolgálat minden H-P 8-16 óráig.
E-mailekre nagyon gyors válasz.
|