100%-BAN FINOMÍTOTT, NEM HIDROGÉNEZETT KÓKUSZOLAJBÓL KÉSZÜLT ZSIRADÉK. TRANSZZSÍRSAV TARTALMA MAX. 2%
kitűnő sütéshez, főzéshez
jól hevíthető
többször is újrahasznosítható
Kókuszzsírt használhatunk sütéshez-főzéshez, de alkalmas vaj vagy margarin helyettesítésére. Főzés esetén ugyanolyan mennyiségben használjuk, mint a napraforgóolajat.
Készíthetünk belőle fűszervajat, nincs más dolgunk, mint tűzön megmelegíteni és tetszés szerint fűszerezni fokhagymával, oregánóval, bazsalikommal, borssal vagy majorannával.
A kókuszzsír további előnyei:
többszöri felhevítés során sem keletkeznek benne egészségre káros anyagok, így akár többször is süthetünk benne.
a kókuszzsírból származó energiát szervezetünk azonnal felhasználja, így az nem rakódik le, tehát fogyókúrázóknak is ideális választás.
a kókuszzsír olvadáspontja 24 fok, az alatt a kókuszzsír szilárd, felette viszont folyékonnyá válik. A halmazállapota nem befolyásolja sem a minőségét, sem az ízét.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 3700 kJ / 900 kcal
Zsír: 100 g
amelyből telített zsírsavak: 91 g
Szénhidrát: 0 g
amelyből cukor: 0 g
Rost: 0 g
Fehérje :0 g
Só: 0 g
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
Tárolás: +15°C és +20°C közötti hőmérsékleten, lezárt csomagolásban, nedvességtől védett helyen.
Gyártó: Orange Invest Kft.