Mi is az a chlorella, s milyen egészségvédő hatásokkal bír?
A chlorella vulgaris egy egysejtű kék-zöld alga, amely egy szigetről származik, a Dél-Kínai-tengerről. A chlorellát szűrt, természetes vízben tenyésztik, szigorú ellenőrzés mellett. A szerves anyagokban gazdag chlorella népszerű alapja a méregtelenítő programoknak. A chlorella számos kulcsfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, beleértve a kalciumot, a vasat, a foszfort és a káliumot. A chlorella sejtet kemény fal védi. Ezt a sejtfalat őrléssel törik meg. A tört sejtfal lehetővé teszi, hogy a termék tápanyagai biológiailag könnyen hasznosíthatóak legyenek.
A könnyen emészthető por számos biológiai kötésű vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofill természetes forrása. Egy kiskanálnyi BioMenü CHLORELLA por koncentrált tápanyagtartalma egyenértékű egy felnőtt adag zöldsaláta menüével. Stimulálhatja az immunrendszert, javíthatja a belek működését, védheti a sejteket a szabadgyökökkel szemben és támogathatja a szervezet detoxikációját. Pozitívan hathat a sejtregenerálódásra, valamint a sebek gyógyulási folyamataira, erősítheti továbbá a stresszel szembeni ellenálló-képességet és tompítjhatja a testszagokat. A chlorella elsősorban a gyomor, a lép, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szívburok egészséges működését segítheti, valamint a szervezet energetikai pályáit harmonizálhatja.
Adagolás: 1 adag naponta, 2-3 részletben, étkezés előtt, folyadékban feloldva (az első héten csak fél adag). Egy adag = 3-5 gram