BioMenü BIO ACAI bogyó kivonat por 60 g
BioMenü BIO ACAI bogyó kivonat por 60 g
4 831 Ft / db

BioMenü BIO ACAI bogyó kivonat por 60 g

Az acai berry bogyó vagy gyümölcs az amazóniai esőerdőben lelhető fel, pálmán nő és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, rendkívül ízletes, ráadásul gyógyító hatása legendás hírű. Az acai bogyóban tízszer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és kétszer annyi, mint a kék áfonyában. Az elmúlt néhány évben Amerika egyik legkeresettebb fogyást segítő, természetes étrendkiegészítője lett. A legegészségesebb ételnek tartják, kiemelkedően magas az antioxidáns tartalma, s nagyon sok mikrotápanyagot tartalmaz olyan komplex formában, amelyekhez hagyományos étrenddel nem jutnánk hozzá.

Erőteljes antioxidáns tulajdonsága révén immunerősítő, segít felvenni a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Az açai bogyó az anthocianinok természetes elegye. Az anthocianinok nagyon intenzív antioxidánsok, melyek a bogyós gyümölcsökben, piros színű, pigment-tartalmú egészséges ételeinkben találhatók. Ezek a keverékek az egészségre ható számos jótékony képességeik által támogatják a szervezet keringési és kardiovaszkuláris folyamatait. Az acai bogyó ORAC értéke igen jelentős, a legmagasabb értékekkel rendelkező gyümölcsök között található!

A bogyó igen gazdag E-vitamin forrás is, mely szintén erősíti az immunrendszert. A bogyó omega zsírsavtartalma (omega-6 és omega-9) igen jó hatással vannak az idegrendszerre, hiszen ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges idegrendszer kialakulásához és regenerálódásához. Ezenkívül segítenek meggyógyítani és megfiatalítani az izmokat egy intenzív tréninget követően, és bizonyítottan csökkenti az LDL-, és fenntartják a HDL koleszterinszintet. A zsírsav aránya az acaiban olyan, mint az olíva olajban. Tanulmányok szerint ez is hozzájárul ahhoz, hogy a mediterrán országokban olyan alacsony a szívbetegségek aránya.

Az aminosavak létfontosságúak az izom megfelelő összehúzódásához, fejlődéséhez, regenerációjához, és az állóképesség, az erő, valamint a folyamatos energiaellátás biztosításához. Az acai egy majdnem tökéletes aminosav-összeállítást tartalmaz. Az acai bogyónak antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van. Bőségesen találhatók benne antocianinok, melyek a flavonoidok egy különálló csoportját alkotják.

További pozitív hatásai lehetnek egészségünkre a következők:

sejtspecializációs folyamatok támogatása
a normál energiatermelő anyagcsere fenntartása
a vas anyagcseréjének támogatása
az egészséges látás megőrzése
a bőr egészségének megőrzése
gyermekek kognitív funkcióinak támogatása
a normál nyálkahártyák fenntartása
ADAGOLÁS
Napi beviteli mennyiség: 3-6 g por tejben vagy gyümölcslében feloldva

ÖSSZETÉTEL
Összetevők: 100% bio, fagyasztva szárított (liofilizált) acai bogyó (euterpe oleracea, acai pálma)
Raktáron
4 831 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
RAKTÁRON
Szállítási idő:
1 - 3 munkanap
Gyártó:
Biomenü
EAN:
5999886305413
Cikkszám:
MAVI-Biom-020290
Tömeg:
50 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek