Vérnyomásmérő automata digitális csuklós romed

Termékleírás:
A ROMED® HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérő:
- ismeri az oszcillometrikus mérési eljárásokat, amelyeket a kórházakban végeznek, sőt, ehhez még sztetoszkóp sem kell, a vérnyomást mégis pontosan és tudományosan meg lehet mérni a segítségével.
Mivel a készülék oszcillometrikus és szilikonos nyomásérzékelő technológiával rendelkezik, a vérnyomás non-invazív módon mérhető. Szisztolés és diasztolés érték is mérhető, és ugyanakkor a szív pulzusértéke is megállapítható.
A ROMED® HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérőbe importált mikroszámítógépes chip és szilikon nyomásérzékelő van beleépítve.
Az extra széles folyékony kristályos kijelzőről könnyűszerrel le lehet olvasni az eredményt, így még a középkorú és idősebb emberek számára is megfelelő.
A levegőpumpálás, a mérés, majd a levegő fokozatos kieresztése, mind-mind automata folyamat, a felhasználó csak könnyedén meg kell nyomja a gombokat.
A ROMED® HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérő kicsi, finom és gyönyörű kiszerelésű, valamint könnyen hordozható. Segítségével Ön bárhol és bármikor könnyen megvizsgálhatja saját egészségi állapotát.
Nincs raktáron
17 850 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
Nincs
Szállítási idő:
1 - 3 munkanap
Gyártó:
ROMED
Cikkszám:
P00013000000083703
Tömeg:
200 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek