A spanyol Trapa csokoládégyár 1891 óta készíti csokoládéit kimagasló minőségben. Termékkínálutkban a hagyományos, prémium ét- és tejcsokoládék mellett különböző ízesítésű, valamint cukormentes csokoládék széles választéka is megtalálható. Cukormentes csokoládéikat természetes édesítőszerekkel, maltitollal és steviával készítik, így cukorbetegek is bátran fogyaszthatják!
Nettó tömeg 75 g
Összetevők Kakaómassza,édesítők(maltitol és stevia(0,02%)),sovány kakaópor,kakaóvaj,emulgálószer(szójalecitin) és aromák.
Kakaó tartalom minimum 80%.
Nem tartalmaz hidrogénezett zsírokat vagy transzzsírokat.
Allergének szója. Nyomokban dióféléket tartalmazhat.
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Származási hely Spanyolország
Száraz,hűvös,napfénytől védett helyen tartandó.
Optimális fogyasztási hőmérséklet 14-21°C között.
Minőségét megörzi a csomagoláson feltüntetett időpontig(nap/hónap/év).
Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia 2125 kJ / 514 kcal
- Zsír 43 g
- amelyből telített zsírsavak 27 g
- Szénhidrát 26 g
- amelyből cukor 1,1 g
- amelyből poliolok 20 g
- Fehérje 10 g
- Só 0,06 g
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!