Parodontax fogkrém classic fluoride 75 ml
Parodontax fogkrém classic fluoride 75 ml
1 928 Ft / db

Parodontax fogkrém classic fluoride 75 ml

Utolsó darabok
A kiváló minőségű Parodontax Fluoride fogkrém fogínyvérzés és ínysorvadás elleni hatékony megelőző védelmet nyújt.

Tulajdonságok:

csökkenti a fogínyvérzést
enyhíti a parodontózist
megelőzi a fogszuvasodást
erősíti a fogzománcot
frissíti a leheletet
Használata:
Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 - 3 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni.

Parodontax kozmetika | Parodontax – vége az ínyvérzésnek. A különleges fogínyvérzés ellen készült Paradontax fogkrém a Consumer Healthcare részlegén látta meg a napvilágot, e részleg a GSK (GlaxoSmithKline) társaság részét képezi, melynek Londonban van a székhelye. A gyógykészítmények vizsgálatával, fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, ezen a területen a világ egyik vezető újítójának számít.
A Paradontax fogkrém, melyet kiegészít e márka szájvize és fogkeféje, segít megelőzni a fogínyvérzést és a már meglévőt megállítani. 70% -ban tartalmaz aktív összetevőket, míg más márkák fogkrémjei általában csak kb. 25% -ban tartalmaznak. Az ásványi sók, valamint a kasvirág, menta, zsálya, mirha, kamilla és ratanhia növényi kivonatainak köszönhetően, a termék különlegesen hatékony, intenzív ízű, eltávolítja a foglepedéket, semlegesíti a savakat, megerősíti az íny természetes ellenállóképességét, frissíti a leheletet, megnyugtatja az irritált szöveteket, segíti a gyógyulást és nem utolsósorban, összehúzza az ínyben lévő vérző sebeket.
A Paradontax márka kínálatában más speciális hatásokkal és tulajdonságokkal rendelkező fogkrémek is szerepelnek. A Paradontax Extra Fresh segít meggátolni az ínyvérzést, intenzíven hűsítő, friss hatású, a Parodontax Whitening gyengéden és hatékonyan távolítja el a fog elszíneződését, megújítja azok természetes fehérségét, a gyógynövényes Paradontax fluoridos fogkrém fogínyvérzést gátló tulajdonságát klinikai vizsgálatok bizonyították, valamint a fluor -ra érzékeny vásárlók számára készült a Paradontax fluor nélkül, mely szintén csökkenti az ínyvérzést.
A Paradontax gondol arra, hogy a fogyínyvérzés az ínygyulladás első jele. A kezelés elhanyagolása akár a fog elvesztéséhez is vezethet. A Paradontax fogkrémek rendszeres alkalmazása, megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál.
Raktáron :  1 db
1 928 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
RAKTÁRON
Gyártó:
PARODONTAX
Cikkszám:
SAL0128434
Tömeg:
1 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek