A MillandJoy aktív összetevője a természetes laktáz enzim.
A laktáz enzim segíti a laktóz emésztését azoknál, akiknek laktóz emésztési nehézségeik vannak. A laktáz enzimet étkezés előtt pótolva (elfogyasztva) a tejcukor tartalmú ételek fogyaszthatóak. A laktáz enzim egy protein (fehérje). Amikor az étel a gyomorból a vékonybélbe kerül, ott az összes többi, étellel bevitt (pl. húsból vagy tojásból származó) proteinhez hasonlóan megemésztődik. A vékonybél nem szívja fel az enzimet, így az nem is hat a szervezetre, vagyis nem befolyásolhatja a test saját laktáz termelését.
A laktáz hatása kizárólag az ételben található laktóz felbontására korlátozódik. Tehát veszélytelen akár nagyobb mennyiségű MillandJoy elfogyasztása, mellékhatásoktól rendszeres és hosszú idejű fogyasztás esetén sem kell tartani.
A MillandJoy biztonságosan a gyermek rágásának megkezdésétől (ált. 3 éves kor) alkalmazható, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt is szedhető.
Az adagolás egyéni, függ a laktóz intolerancia által kiváltott tünetek súlyosságától és az elfogyasztott laktóz (tejcukor) mennyiségétől.
Szokásos adagja: laktóz-tartalmú étkezést megelőzően 1 rágótabletta, melyet szétrágva kell lenyelni. Egy rágótablettában lévő enzimaktivitás kb. 10 g tejcukor (amely kb. 200 ml teljes tej elfogyasztásával egyenértékű) feldolgozásához elegendő.
Amennyiben az étkezés tej- vagy tejcukor tartalma a fenti mennyiséget meghaladja, akkor az adagot ennek megfelelően kell növelni, azonban étkezésenként legfeljebb 3 rágótabletta adható.
 |
Több, mint 120.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló. :) |
 |
Rövid szállítási idő. A rendelések 97%-át
2-3 munkanapon belül teljesítjük.
|
 |
Termék cseréje, gyors és rugalmas ügyintézéssel.
Pár napon belül is akár.
|
 |
Ügyfélszolgálat minden H-P 8-16 óráig.
E-mailekre nagyon gyors válasz.
|