A virágok édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1,B2,B3,B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas és a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.
Glikémiás indexe 35, ami alacsony a többi cukoréhoz képest. Íze nagyon finom, enyhén karamellás, ízében és illatában a melaszos barna nádcukorra hasonlít.
Fogyasztható közvetlen édesítőként, sütéshez, főzéshez.
Fogyasztása ajánlott mindenkinek, aki a tiszta, természetes, egészséges táplálkozást fontosnak tartja.
 |
Több, mint 120.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló. :) |
 |
Rövid szállítási idő. A rendelések 97%-át
2-3 munkanapon belül teljesítjük.
|
 |
Termék cseréje, gyors és rugalmas ügyintézéssel.
Pár napon belül is akár.
|
 |
Ügyfélszolgálat minden H-P 8-16 óráig.
E-mailekre nagyon gyors válasz.
|