A rendkívül kíméletes állattartásból származó alapanyaga mellett a GAL Marhakollagén peptideket, tökéletes oldhatóság, semleges íz és zamat jellemzik. A kötőszövetek rugalmasságáért felelős fehérje molekula, feladata a kötőszövetek, a csontok, az ínak, az ízületek és a porcok összekötése, biztosítva azok rugalmasságát és feszességét. A feszes, hidratált bőr egyik kulcsa a megfelelő kollagénszint megőrzése.
 |
Több, mint 120.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló. :) |
 |
Rövid szállítási idő. A rendelések 97%-át
2-3 munkanapon belül teljesítjük.
|
 |
Termék cseréje, gyors és rugalmas ügyintézéssel.
Pár napon belül is akár.
|
 |
Ügyfélszolgálat minden H-P 8-16 óráig.
E-mailekre nagyon gyors válasz.
|