SECA 959 elektronikus székmérleg 300kg/50g

Termék jellemzői:
A hálózati képes szoftveres megoldásokkal a seca analytics 115 vagy a seca emr flash 101 és a seca 456 vezeték nélküli USB-adapter segítségével a számítógép fogadhatja és elemezheti a méréseket, és továbbíthatja azokat egy elektronikus orvosi nyilvántartási (EMR) rendszerbe.
- A kényelmes ülés biztonságos helyzetet biztosít, a külön elforgatható kartámaszok megkönnyítik a beteg áthelyezését az ágyról a székmérlegre, és az összehajtható lábtartók megkönnyítik a kezelést.
- A reteszelő hátsó kerekek biztosítják, hogy mindig le lehessen ülni és felállni.
- A nagy LCD-egység elhelyezése a szék mögött megkönnyíti az olvasást, és a sok funkció (beleértve a BMI-t) nem hagy kívánnivalót maga után.
- Ez a mobil székmérleg, tápegységgel vagy újratölthető akkumulátoros tápegységgel, felbecsülhetetlen segítség mindenhol: a rehabilitációs központban, az ortopédiai osztályon, a dialízis központban, az idősek otthonában és a gyermekgyógyászatban.
- Például a kisgyerekek, akik még nem tudnak állni, kényelmesen mérhetők ülve.
- A mérleghez rögzített praktikus seca 471 tasak tárolja a hálózati adaptert.
- Kapacitás: 300 kg
- Osztás(g): 50 g <150 kg> 100 g <250 kg> 200 g
- Tápegység: Újratölthető elemek, hálózati adapter
- Méret (Sz xMa x Mé): 563 x 897 x 978 mm
- Nettó tömeg: 24,5 kg
- Funkciók és tulajdonságok: NYOMTATÁS, Túlterhelés-védelem, Auto-PRINT, TARE, Autom. Mérési tartomány átkapcsolása, Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD, BMI, Automatikus kikapcsolás, Vezeték nélküli interfész, SEND, RESET, Csillapítás, Auto-SEND
Nincs raktáron
1 251 995 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
1 - 3 munkanap
Gyártó:
SECA
Cikkszám:
GYG01U00024932
Tömeg:
1 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek