SECA 685 multifunkció mérleg korláttal, székkel 300 kg/100g

Termék jellemzői:
- A páciens biztonságosan és pontosan mérhető állva, ülve vagy kerekesszékben.
- Nincs szükség átalakításra.
- A stabil kapaszkodó támogatja az álló beteget, az integrált lehajtható az ülés kényelmet nyújt az ülő betegnek, a nagy emelvény (76 x 82 cm) pedig egy kerekesszékben elhelyezi a beteget.
- A kerekesszék vagy a sétáló súlyát egyszerűen levonják a Pre-TARE funkció használatával. Különös figyelmet fordítottak arra, hogy a mérleg könnyen hozzáférhető és biztonságos legyen a kerekes szék első kerekei számára kialakított ütköző korlát.
- Ezenkívül a seca 684 az új seca 360 ° vezeték nélküli technológiával van felszerelve, amely vezeték nélkül továbbítja az összes mérést egy seca vezeték nélküli nyomtatóba vagy a seca szoftverbe a számítógépén.
- További részletek: a könnyen olvasható, elforgatható kijelző a beteg vagy az ápoló felé fordítható, a praktikus HOLD funkció megmutatja a mérési eredményt, miután a beteg elhagyta az emelvényt, a csillapító funkció biztosítja a pontos eredményeket, a csúszásmentes gumibevonat és a kapaszkodó garantálja a szilárd lábazatot, az integrált szállító görgők pedig mozgathatják a mérleget.
- Kapacitás: 300 kg
- Osztás (g): 100 g <200 kg> 200 g
- Tápegység: Adapter
- Méret (Sz x Ma x Mé): 910 x 1100 x 1064 mm
- Nettó tömeg: 59,5 kg
- Funkciók és tulajdonságok: NYOMTATÁS, Túlterhelés-védelem, Auto-PRINT, Szállítási custerek, TARE, Automatikus törlés, Autom. Mérési tartomány átkapcsolása, Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD, BMI, Automatikus kikapcsolás, Vezeték nélküli interfész, SEND, RESET, Csillapítás, Auto-SEND
Nincs raktáron
1 571 201 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
1 - 3 munkanap
Gyártó:
SECA
Cikkszám:
GYG01U00024931
Tömeg:
1 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek