Ppf-110/50 tartásjavító emlékeztető heveder

Az emlékeztető hevedert nem szükséges állandóan hordanunk, naponta néhány órás használat megfelelő. Viselete nem kényelmetlen, mert az anyag elasztikus. A megfelelő tartóhatás érdekében ügyeljünk arra, hogy az ortézis rögzítése ne legyen se túl laza és se túl szoros.A kényelmes viselet ellenére az emlékeztető heveder tökéletesen megfelel a célnak, állandóan emlékeztet: „húzd ki a hátad”, „egyenesen ülj”.Különösen ajánljuk az emlékeztető hevedert a gyerekeknek, fiataloknak, hogy ne feledkezzenek meg a helyes testtartásról.
Az emlékeztető hevedert azonban hordhatják a felnőttek, nők és férfiak, mert nemcsak a testtartást teszi jobbá, hanem ortopédiai segédeszköz is, mely a tartáshibákból eredő betegségek ellen is hatásos.
Méretezés: Vállkörméret: 60-130 cm-ig 5 cm-es emelkedéssel.
OEP által támogatott termék. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét!
Indikáció: Degeneratív elváltozások, idegfájdalmak, egyszerű stabil törések, luxatio, artritis; luxatios törések primer nyújtását követően diszlokációra hajlamos elváltozásoknál a fájdalom csökkentésére, megelőzésére.

Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, reumatológia, neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, orvosi rehabilitáció (csecsemő- és gyermekgyógyászat)..
Nincs raktáron
6 803 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
Nincs
Gyártó:
SALUS
Választható típus:
50
Cikkszám:
SAL0122015
Tömeg:
300 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek