Parabénmentes termék.
Kakaóvaj – növényi zsír, melyet a kakaófa érett magvaiból nyernek (Theobroma cacao). A kakaóvaj az egyik legstabilabb zsír. Természetes anti-oxidánsokat tartalmaz, melyek az avasodási folyamatot lényegesen lelassítják, így a termékek tartósítószer nélkül, 5 évig is megtartják a minőségüket, változatlan minőségben.
Aktív hatóanyagok: A-vitamin, E-vitamin, Provitamin B5 (D-panthenol).
A ZIAJA termékek a legjobb minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak, a legújabb technológia alapján készülnek, allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak, formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak.