Weleda ratanhia gyógynövényes szájvíz koncentrátum 50 ml
Weleda ratanhia gyógynövényes szájvíz koncentrátum 50 ml
2 873 Ft / db

Weleda ratanhia gyógynövényes szájvíz koncentrátum 50 ml

Utolsó darabok
Illóolajok
Szabályozza a szájflórát
Friss lehelletet
Erősíti az ínyt
A Ratanhia szájvíz illóolajokkal és ásványi összetevőkkel szabályozza a szájnyálkahártya természetes működését, és friss lehelletet biztosít. A perui Ratanhia növény és a mirha kivonata erősítik a fogínyt és a nyálkahártyát, így segít megelőzni az irritációt és az ínyvérzést.

Alkalmazás: Pár csepp Ratanhia szájvizet adjunk fél pohár langyos vízhez. A szájüreget alaposan öblögessük ki a felhígított Ratanhia szájvízzel és gargalizáljunk is vele. Vigye fel a szájvizet a gyulladt és érzékeny területekre és masszírozza el a fogínyrésekben. Azonnali nyugtató hatás.
A Weleda fog- és szájápolási termékek gyártása során kizárólag tiszta, természetes anyagokat használnak: ásványi tisztítótestecskék gyengéd és alapos tisztítást eredményeznek, valamint a természetes illóolajok tartós frissességet biztosítanak. Minden Weleda fog- és szájápolási termék habzó tenzid, szintetikus aroma, színezék és tartósítószer, illetőleg cukor és cukorpótló mentesek. Ezáltal egyensúlyba kerül a szájflóra, amely egy fontos feltétele a jó közérzetnek.
Raktáron :  1 db
2 873 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
RAKTÁRON
Gyártó:
WELEDA
Cikkszám:
SAL0126199
Tömeg:
1 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek