Gyomormosó készlet
Gyomormosó készlet
5 116 Ft / db

Gyomormosó készlet

Utolsó darabok

Gyomormosó Készlet: Minden, Ami Szükséges az Eljáráshoz

Komplett Készlet a Biztonságos Gyomormosáshoz

Ez a gyomormosó készlet mindent tartalmaz, ami egy szakszerű gyomormosási eljáráshoz szükséges lehet egészségügyi szakemberek számára, biztosítva a beteg biztonságát és kényelmét a folyamat során.

Robusztus Eszközök, Hosszan Tartó Használatra

A készlet minden eleme, beleértve a kannát, tölcsért, és vesetálat, erős anyagokból készült, hogy ellenálljanak a gyakori használatnak és biztosítsák a megbízhatóságot hosszú távon.

Szivárgásmentes Kötény: Maximális Higiénia

A mellékelt PE kötény védelmet biztosít a személyzet számára az esetleges szivárgások és fröccsenések ellen, így higiénikus környezetet teremtve a gyomormosás során.

Flexibilis és Biztonságos: Szilikon Cső

A szilikon cső lágy és flexibilis anyaga minimálisra csökkenti a beteg kényelmetlenségét és sérülésveszélyt az eljárás során, miközben biztosítja a gyomorban lévő tartalom hatékony eltávolítását.

Megfelelő Méretű Gyomorszonda

A készletben található gyomorszonda kialakítása és mérete biztosítja, hogy a gyomormosás eljárás gyorsan és gördülékenyen zajlik, minimálisra csökkentve a kellemetlenséget és a szövődmények kockázatát a beteg számára.

Praktikus és Könnyen Használható

A gyomormosó készlet mind az egészségügyi szakemberek, mind a betegek számára kényelmes és egyszerű használatot biztosít, lehetővé téve, hogy az eljárás a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb módon valósuljon meg.

Kiváló Választás Egészségügyi Intézményekbe

A mindennapi használatra tervezett, könnyen tisztítható és karbantartható eszközökkel ez a készlet ideális választás minden egészségügyi intézmény számára, ahol gyomormosási eljárásokra lehet szükség.

Raktáron :  7 db
5 116 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
RAKTÁRON
Gyártó:
SALUS
Cikkszám:
SAL015413
Tömeg:
200 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek