Fogkefe Oral-B D100 fehér elektromos Sensi fejjel

Termék leírása:


Az ajándékcsomag egy Vitality 100 elektromos fogkefét és egy Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Original fogínyvédő és zománchelyreállító fogkrémet tartalmaz.

Az Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Original fogínyvédő és zománchelyreállító fogkrém ideális az érzékeny fogakra. Segít a fogíny revitalizálásában és a fogzománc helyreállításában, már 2 hét elteltével. Különleges ActivRepair technológiája semlegesíti a kártékony baktériumokat és csökkenti az irritációt. Mindezeken felül segít a fogzománc helyreállításában és óvja a fogakat a saverózióval szemben.

Az Oral-B Vitality 100 Sensi Ultrathin tölthető elektromos fogkefe klinikailag igazoltan hatékonyabb tisztítást végez, mint az Oral-B manuális fogkefék. A Sensi Ultrathin fogkefefej 16 fokos szögben megdöntött sörtéivel körbeöleli a fogakat, miközben a 2D tisztító funkció oszcilláló és forgó mozgása az Oral-B manuális fogkeféknél alaposabban távolítja el a lepedéket. A markolatba épített időmérő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában. Mindezt az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka kínálja Önnek.
Nincs raktáron
10 345 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
1 - 3 munkanap
Gyártó:
ORAL-B
Cikkszám:
GYG01U00006519
Tömeg:
1 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek