Fülcsipesz villám 14 cm
Fülcsipesz villám 14 cm
2 560 Ft / db

Fülcsipesz villám 14 cm

Utolsó darabok
  • Anyag: Rozsdamentes acélból készült, ami nagy szilárdságot és tartósságot biztosít, valamint lehetővé teszi a sterilizálást, ami fontos a fül-orr-gégészeti műszerek esetében.

  • Felhasználás: A villám alakú fülcsipesz olyan eszköz, amelyet fül-orr-gégészek használnak a fül vizsgálatakor és kezelésekor. A fülcsipesz segítségével könnyen és precízen lehet megfogni és manipulálni a fület, így segítve a vizsgálatot és a kezelést.

  • Sterilizálhatóság: Fontos, hogy az ilyen típusú műszereket sterilizálhatók legyenek, hogy minimalizálják a fertőzés kockázatát és biztosítsák a betegek biztonságát. A rozsdamentes acélból készült fülcsipesz könnyen sterilizálható, így biztosítva a megfelelő higiéniai szintet.

  • Méret: A fülcsipesz hossza 14 cm, ami ideális méret lehet a fül vizsgálatához és kezeléséhez. A megfelelő méretű eszköz lehetővé teszi a pontos és kényelmes használatot a szakemberek számára.

  • Villám alakú kialakítás: A villám alakú fogantyú speciális kialakítása lehetővé teszi a könnyű fogást és kezelést, valamint javítja a műszer ergonómikus tulajdonságait, ami fontos a hosszabb ideig tartó munkavégzés során.

Raktáron :  5 db
2 560 Ft / db
Adatok
Raktárkészlet:
RAKTÁRON
Gyártó:
SALUS
Cikkszám:
SAL0117446
Tömeg:
30 g/db
Higiéniai termék
Kiegészítő termékek